14.04.2021

Завершили розробку проектної документації по об’єкту «Нове будівництво комплексу приймання, зберігання, сушіння очистки та відвантаження зерна в м. Волочиськ, Хмельницької області »

lider_galuzi

« Нове будівництво комплексу»

Маємо гарну новину! У 2020 році компанія ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ завершила розробку проектної документації по об’єкту: «Нове будівництво комплексу приймання, зберігання, сушіння очистки та відвантаження зерна по вул. Котляревського, 7д в м. Волочиськ, Хмельницької області » для ПП “Аграрна компанія 2004”, що входить до складу групи компаній VITAGRO.

Проект передбачав технологічну схему об’єкта з лініями по прийманню, очищенню, сушці, тимчасовому зберіганню зернових культур та кінцевому очищенні перед видачою їх на автомобільний або залізничний транспорт. Технологічна схема виробництва передбачає одночасне приймання з автомобільного транспорту однієї культури. Процес приймання, завантаження, очищення та сушки виконуються одночасно. На елеваторі реалізували нестандартну комплектацію обладнання за спеціальними технічними вимогами VITAGRO. На сьогодні елеватор повністю збудований та введений в експлуатацію.

lider_galuzi

 

Для зручності клієнтів, завдяки Variant Agro Build ,Волочиський елеватор відтворений в 3D макеті. Інженерне рішення та технологічність показано в моделі елеватора, презентацію якої можна було побачити на виставці АгроВесна/AgroSpring.
Дякуємо нашим партнерам за цю можливість.

Вам також буде цікаво

11.05.2021

«Краще гір можуть бути тільки гори, на яких я поки не бував…»

Цими днями ми з невеликою, але дуже активною частиною ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ вирушили в Карпати. Для більшої частини Команди це було перше знайомство з горами. Тому в цій мандрівці кожен здолав «свою важливу вершину».
08.04.2021

Моменти, що надихають

Проектна діяльність завжди потребує специфічних здібностей та відмінних інтелектуальних знань спеціалістів, які постійно необхідно вдосконалювати. Тому час від часу, ми знаходимо місця які мотивують, надихають та дають свободу думкам для перезавантаження від робочого процесу.
08.04.2021

«Лідер галузі 2020» – підтверджує професійність «ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ»

Щороку Національний бізнес-рейтинг проводить загальнодержавний аналіз успішності підприємств у своїй сфері діяльності. У 2020 році дослідження проводилося серед 1 206 902 українських підприємств за основними показниками фінансово-господарської діяльності в різних галузях.